sanek_kep94 | Дата: Вторник, 25.02.2014, 17:55 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Добрий день! Я запропоную вам всім збільшити свій дохід не виходячи з дому.Дочитайте до кінця дану статтю, приділіть всього кілька хвилин, Ви нічого не втратите,! Я Вас запевняю, ваше матеріальне становище різко покращиться, ЯКЩО ТІЛЬКИ ви цього захочете! Я пропоную Вам річ, до якої й сам ставився спочатку скептично. Але на відміну від багатьох подібних пропозицій - ЦЕ ДІЙСНО ПРАЦЮЄ. Розумію, з якою недовірою Ви це читаєте - але прошу, дочитайте статтю до кінця.! Натрапив я на це оголошення абсолютно випадково, коли шукав роботу для додаткового заробітку, знайшовши статтю, в якій говорилося, що МОЖНА ЗРОБИТИ ПАРУ ТИСЯЧ ДОЛАРІВ, ЗА ПАРУ ТИЖНІВ ПРИ ВКЛАДІ ВСЬОГО 21 ГРИВНІ. Я подумав, що це має бути черговий фішкою для лохів, але вирішив все-таки дочитати до кінця і дізнатися, що за нісенітницю мені пропонують ... Далі там говорилося, що треба послати по 3 гривні на 7 Internet-гаманців системи «WebMoney», які нижче перераховані. Потім викреслити перший гаманець зі списку, тим самим, змістивши список на один рядок вгору. В результаті чого сьома рядок звільняється, куди Ви вписуєте номер свого Internet-гаманця. Потім Ви закидаєте дане повідомлення, але вже з вашими даними на сьомому рядку, на 100 різних форумів - Ніяких хитрощів! Ну, я поміркував і подумав, що в принципі нічого не втрачаю - крім 21 гривні, гроші невеликі, ЗАТЕ В МЕНЕ З’ЯВЛЯЄТЬСЯ ШАНС ЗАРОБИТИ. І цей шанс КОШТУЄ ЦІЙ невелику суму, яку я, звичайно ж, з пенсії можу собі дозволити. І я вирішив спробувати. Встановив свій WebMoney Keeper Classic гаманець download.webmoney.ru/wmk_ru.exe і створив собі Інтернет-гаманець, перелічив всім учасникам акції по 3 гривні і почав розсилати ці оголошення на різні форуми і дошках оголошень. Протягом 2-х днів я зареєструвався на більш ніж 50 бізнес форумах і безкоштовних дошках оголошень. Минув тиждень, заглянув у свій Інтернет гаманець, і вгадайте ЩО! Надходження були мізерні, але все ж я «відбив» вкладені гроші (21 грн)! А інші учасники пишуть, що за тиждень заробили хто по 200, хто по 300 у.о ... Пиши пропало, подумав я, потрапив у черговий лохотрон, бажаючи заробити за пару тижнів тисячі доларів, наївний. Ну я кинув це заняття, так і не дославши своє оголошення до 100 форумів. Ще через тиждень (заради цікавості) заглянув у свій Інтернет гаманець. Дивлюся, а в ньому вже близько 1200 гривень. Звідки? Незрозуміла картина, але однаково за 3-4 тижні 1200 гривень. Раптом, після 1 місяця почалося найцікавіше: на мій гаманець стали приходити гроші КОЖЕН ДЕНЬ, ще через 3 тижні на моєму рахунку вже було більше 12000 гривень. Після цього я відправив свої оголошення ще більш ніж на 170 форумів. РЕЗУЛЬТАТ БУВ вРАЖАЮЧИМ. По закінченні всього 5 місяців, я заробив трохи більше 30000 гривень. І гроші йдуть щодня. Кожні кілька хвилин на мій рахунок в середньому надходить мінімум по 6 гривень. ю. Я не повірив, що це працює, поки не почав одержувати перекази з усієї країни ... Гроші з WebMoney я перевів на свою пластикову картку. І це дуже зручно і до речі, погодьтеся!? Моя робота тепер - це щодня по 2-3 години в Інтернеті і ВСЕ. Тепер, я розповім Вам, як це працює, і найголовніше чому. Я Вам обіцяю, що якщо ви будете, У ТОЧНОСТІ, дотримуватися нижче перерахованихі інструкцій, то ви почнете одержувати НАБАГАТО БІЛЬШЕ ГРОШЕЙ, ніж Ви думали. Погодьтеся, це просто! І ЦЕ АБСОЛЮТНО ЛЕГАЛЬНО. І ВАШ ВНЕСОК СКЛАВ ВСЬОГО 21 гривню ... ЦЕ НЕ ОБМАН І ПРИ ЦЬОМУ ВИ НІЧИМ НЕ РИЗИКУЄТЕ. ЦЕ ПРАЦЮЄ! УВАГА! ПРОЧИТАЙТЕ ЦЕ КІЛЬКА РАЗІВ! Додержуйтеся інструкцій у ТОЧНОСТІ і ви залишитеся задоволені.! ОСЬ ТІ САМІ 3 КРОКИ ДО УСПІХУ: 1. Зареєструйтесь в системі WEBMONEY, яка знаходиться за адресою www.webmoney.ru Гарненько ознайомтеся з даною системою, як вона працює. Далі встановіть WebMoney Keeper Classic download.webmoney.ru/wmk_ru.exe і створіть собі Інтернет-гаманець WMU-UAN і покладіть на свій рахунок 25грівен, (21 гривня для перекладу по 3 гривні на 7 запропонованих інтернет гаманців і кілька копійок - це комісія, за кожний переказ система знімає 0,8%, чесно кажучи я поклав 50 (менше тоді небуло) гривень плюс комісія в терміналі 5 грн, але стільки не треба.) Як це можна зробити? Всі способи описані за адресою www.webmoney.ru/rus/addfunds/., Особисто я поповнив рахунок у найближчому пункті поповнення. Вибирайте той, який найбільш зручний для вас - і дійте! 2. Необхідно перевести по 3 гривні (0,8% комісія за переказ) на 7 зазначених нижче Webmoney гаманців. Переклад здійснюється з вашого гаманця з програми WebMoney Keeper Classic. (Меню-Передати WebMoney ... у вікні написати кому, вказати суму 3 гривні, Важливо! При кожному відправленні вказуйте в полі «Примітка платежу» наступну фразу: «Внесіть мене в список Webmoney-гаманців». Щоб отримувати дохід, необхідно відправити на кожний із цих 7 гаманців по 3 гривні, інакше ви просто не будете включені в систему мережними модераторами Webmoney-гаманців і не зможете зняти дохід. Отже, відправте по 3 гривні на кожен з наступних гаманців:
1. U354221896548 2. U119220165485 3. U392007073446 4. U167220746146 5. U369820943472 6. U242822468451 7. U265872610816 ПОВТОРЮЮ: щоб одержувати дохід необхідно відправити НА КОЖЕН з цих 7 гаманців по 3 гривні - інакше мережними модераторами webmoney гаманців ви просто не будете включені в систему і не зможете зняти дохід. Тепер УВАГА! Після того, як Ви виконали КРОК 2, скопіюйте до себе на комп’ютер весь цей текст від початку і до кінця. У скопійованій статті видаліть зі списку гаманців ПЕРШИЙ (ВЕРХНІЙ) гаманець і перемістить 2-ий гаманець на місце 1-го, який Ви стерли, 3-ий - на місце 2-го, 4-ий - на місце 3-го, 5 - ий - на місце 4-го, 6-ий - на місце 5-го і 7-ий - на місце 6-го! А в 7-ій номер, який виявився порожнім, впишіть НОМЕР Вашого гаманця. 3. Розмістіть цю статтю (або оголошення з посиланням на сторінку, яку ви без праці можете зробити на одному з безкоштовних сайтів, наприклад, job.ukr.net або rabota.ua і т.д., посилання на сторінку розміщуйте на форумах але НЕ МЕНШ, НІЖ на 50-100 форумах і стрічках новин (News Groups). ЗАПАМ’ЯТАЄТЕ - ЧИМ БІЛЬШЕ ви розмістите, тим вищим буде ваш ДОХІД. І цей дохід буде прямо залежати від вас. Розміщення цієї статті на 200 форумах, навіть на найменш відвідуваних, ГАРАНТУЄ Вам дохід 10000 гривень - ЦЕ МІНІМУМ! протягом 2,5 місяців! БІЛЬШЕ розміщень - більший дохід (при тому в геометричній прогресії).
|
|
| |
putsan | Дата: Пятница, 13.06.2014, 22:44 | Сообщение # 2 |
Подполковник
Статус: Offline
| 200% ЗАРОБІТКУ >>>>>>http://goo.gl/KZ4K5q<<<<<< - екстрені деньги >>>>>>http://goo.gl/RFJoFR<<<<<< - вктаржет >>>>>>http://goo.gl/yjS36z<<<<<< - Wmmail.ry >>>>>>http://goo.gl/QcprNz<<<<<< - сео польза >>>>>>http://goo.gl/ac7WIQ<<<<<< - My Lands
|
|
| |